WOMEN WITH STYLE 
 

2023

  • Warm ton sur ton - Ga je voor een interieur dat rust uitstraalt? Dan is de interieurtrend warm ton sur ton dé interieurtrend voor jou. Het kleurenpallet van deze trend zijn aardetinten zoals beige, zandkleur en taupe in combinatie met warme houtsoorten, die voor diepte in het interieur zorgen. Met de zachte stoffen teddy en velvet creëer je extra warmte.
  • Multifunctionaliteit - Tegenwoordig wordt er veel vanuit huis gewerkt, waardoor er rekening gehouden wordt met een ontspannen woonplek die kan schakelen met een werkplek. Multifunctionaliteit is hierbij de oplossing, bijvoorbeeld een mooie tafel die tegelijkertijd kan dienen als bureau. De kleuren gebroken wit, beige, lichtbruin en grijs passen goed bij deze trend.
  • Natuurlijk en duurzaam - We zijn de natuur meer gaan waarderen en dat uit zich ook in het interieur. De natuur naar binnen halen met een mix van natuurlijke kleuren als beige, warme roodtinten, groen en warme bruintinten op je muur, in je duurzaam geproduceerde of vintage meubilair, maar ook met mega planten. Combineer met natuurlijke houtsoorten, natuursteen en stoffen als katoen en linnen voor een natuurlijke relaxte plek.
E-mailen
Instagram